Sandos resort

Een lange vlucht met overstap op Cuba was het nu al waard. We hebben nog amper iets van Mexico gezien, maar wat is dit resort mooi, je hoeft er bijna niet op uit. Ik schrijf dit vanuit mijn hangmatje op het strand. Een wit strand met helder blauwe zee, wat wil je nog meer.

Er is hier werkelijk geen wolkje aan de lucht en het is heerlijk warm. Het resort is echt gigantisch. Ze hebben een waterpark, meerdere zwembaden, uiteraard het privé strand, ongeveer zeven restaurants – a la carte en buffet -, een spa, een fitness, een kinderboerderij en nog meer wat we nog niet hebben gezien. Het hele resort is één groot stuk natuur. Van cenotes tot regenwoud het zit hier allemaal. Als je van de één naar de andere plek loopt kom je van alles tegen. Neusberen, aapjes, wasberen, pauwen, hertjes, papagaaien, schildpadden en vast nog meer wat we nog niet gezien hebben.

De kamer zelf is ook prachtig. We hebben een upgrade gekregen met een gigantisch King size bed, een jacuzzi waar je met de hele familie in zou kunnen, een balkon en een douche waar je in kan rond dansen. De mini bar is continue gevuld en we hebben uitzicht op een stukje regenwoud.

Het eten in de restaurants is nu al geweldig. Ik ben niet eens zo’n grote ontbijter maar hier hebben ze werkelijk alles wat je ooit bij een ontbijt hebt gezien. Zoveel diversiteit en keus heb ik nog nergens verder meegemaakt. Ze hebben zelfs soja melk waardoor ik een heerlijke cappuccino – met caramel siroop 😍 – kan drinken, wat wil je nog meer. Tussendoor kan je lekker afkoelen met allerlei ijs en slush puppy’s die je bij de bars kan krijgen. Wat een paradijs. We hebben bij een gezellige Mexicaan – die door tal van Nederlandse toeristen wordt aangeraden – een aantal excursies geboekt voor de komende dagen. En voor de rest hoeven we het resort niet af, je kan hier snorkelen, duiken, eco tours doen en bovenal relaxen.

Liefs,

Denise.

6 antwoorden
 1. Oma Scholtes.
  Oma Scholtes. zegt:

  Hallo lieverd,geweldig als ik het allemaal lees hoefen jullie het Resort niet af.
  Er is genoeg te beleven en te zien, fijn hoor en ook leuk voor jou het eten en drinken,
  geniet maar lekker en uitrusten ziet er prachtig uit.Fijne tijd samen.
  Dikke kus xxx.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *