Relax and enjoy

De afgelopen twee dagen hebben we eens even helemaal niks gedaan. Of eigenlijk toch wel weer veel omdat er op het resort zoveel te doen is. We zijn naar het waterpark geweest, leuk voor jong en oud. In de turbo slide heb ik een giga blauwe plek op gelopen die me nog de hele dag aan het plezier van het waterpark herinnert. Daarna hebben we maar wat rustiger aan gedaan en alle zwembaden van het resort uitgeprobeerd. Uiteraard met een aantal lekkere cocktails geserveerd door het altijd vriendelijke personeel hier.

In één van de zwembaden was er de mogelijkheid om een introductie duikles te doen. Aangezien dit nog steeds op mijn lijstje staat heb ik die er meteen af kunnen strepen. Het viel me erg mee, was nog niet zo ingewikkeld als ik dacht. Nu de oceaan nog trotseren. Gelukkig kom ik ook een heel eind met mijn snorkel masker die ik dan weer heb gebruikt in de cenote hier op het resort. Op zijn diepst is die 12 meter en het water is altijd ongeveer 22 graden omdat er continu vers water uit de rivier in stroomt. In de cenote zaten schildpadden – die zich helaas hadden verstopt – en een aantal – veel te grote – soorten vissen. Na een kwartier had ik het wel weer gezien met die joekels. De instructeur zei nog dat de grote vissen de schaduw opzoeken, dus ik ben zo lang mogelijk in de zon blijven zwemmen haha. Als je goed kijkt zie je hier donkere vissen, tilapia (zoek en gij zult vinden).

We hebben één avond gegeten bij een wat chiquer a-la-carte restaurant op het resort. De andere avond in het vegan restaurant wat echt helemaal mijn ding is. Past ook goed bij het resort waar ze overal ecologisch verantwoorde oplossingen voor hebben. Het vegan restaurant is ook a-la-carte dus je zit lekker rustig te eten. Ze hadden zoveel keuze – keuzestress dus – en het was echt heerlijk. Daar gaan we dus morgen gewoon nog een keer eten.

’s Avonds hebben we lekker gedanst. We hebben Mexicaanse avond gehad en salsa. Wat voor mijn gevoel deels op hetzelfde neer komt maar goed. Lekker voetjes van de vloer en gooi die heupen los. Heerlijk die Caribische muziek! Speciaal voor de Mexicaanse avond waren er ook een aantal dansers helemaal in stijl gekleed. Én er was een Lion King achtige show, echt heel mooi. Jammer alleen dat in de blog die man zijn hoofd van de foto af is gehakt, oeps.

Als laatste hebben we tussen alle “rust” door ook nog genoten in de spa. De sauna, de stoomruimte, jacuzzi, alles erop en eraan. En om al het eten, de cocktails en de lichtelijk luiheid een beetje te compenseren heb ik natuurlijk ook de gym opgezocht. Heerlijk een crossfit workout doen. Ik geloof dat ik wel drie weken op dit resort kan blijven, ondanks dat je “niks” doet is er zoveel te zien en te beleven. Zoals alle beesten die je overal tegen komt. Zoek het aapje hier onder hihi.

De blog heeft wellicht niet echt een logisch begin en eind. Dat komt omdat er zoveel te zien en te doen is dat ik zelfs nu nog de helft niet heb verteld. Heerlijk toch, heb echt nog nooit zo’n resort meegemaakt.

Liefs,

Denise.

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *