Wintersport Flachau

Voor mij de tweede keer in mijn leven wintersport. Vorige keer ben ik op les geweest en toen heb ik het aardig kunnen leren. Deze keer twijfelde ik om op les te gaan. Uiteindelijk ben ik gewoon mee gegaan en als het niet zou lukken zou ik alsnog op les kunnen. Ik ben wel een stuk langzamer dan de rest maar ik kwam toch aardig de piste af. Met wat tips en tricks ging het zelfs steeds beter. Wat ik voor de vakantie nooit had gedacht is dat ik zelfs van de zwarte piste af ben geweest. En daarna op de laatste dag nog twee keer om het af te leren. #Ididit

We hebben één dag veel mist en sneeuw gehad en de rest van de dagen heerlijk weer. De temperatuur is hier inmiddels boven nul dus bij tijd en wijle was het zelfs warm in de volle zon. De eerste dag was ik meteen een beetje verbrand zoveel zon hebben we gehad. De rest van de week goed ingesmeerd en ik kan met een lekker kleurtje naar huis. Ik neem niet alleen een kleurtje maar ook een paar kilootjes extra mee. Ik heb in deze week meer alcohol, patat en andere zooi naar binnen gewerkt dan ik normaal in een half jaar doe. Maar ik heb ervan genoten en dat hoort er blijkbaar bij. Het begint ’s morgens al met drank uit het veldflesje en eindigt in de après ski bar. En man wat is het daar druk. Een tent vol gestampt met veel te veel mensen en veel te dure drank. Jong of oud het maakt niet uit ze staan met zijn allen op de tafels te dansen. Hele torens bier en Jägermeister gaan over de bar alsof het niks is.
Ik heb genoten van alle Radler, bier, Jägermeister, kaisersmarren en käsespätzle. En natuurlijk van alle prachtige pistes en vooral van de zon.
 
Liefs,
Denise
2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *