Settling in

Nou de eerst berichten vanuit Australië. Het afscheid op Schiphol was even moeilijk, de tranen waar ik al die tijd al bang voor was kwamen toch echt. Maar eenmaal door de douane ging het prima. De vlucht naar Londen was zo voorbij, de overstap ging vlug en in het vliegtuig naar Kuala Lumpur kon ik genieten van de extra beenruimte die ik had geboekt.

Wonder boven wonder gingen de 13 uur best snel voorbij. Op Kuala Lumpur heb ik even wat gegeten en daarna moest ik alweer door. Op naar Sydney. Inmiddels was ik zo moe en al bijna 24 uur op, dus de acht uur naar Sydney heb ik bijna alleen maar geslapen. Enige nadeel daarvan is, door het niet bewegen, drinken en eten voelde ik me niet zo lekker. En daarnaast waren mijn enkels en knieën zó dik geworden dat het pijn deed. Gelukkig werd ik opgehaald door de moeder van het gezin en de huidige au pair, Caroline. De komende maanden zal ik bij dit gezin als au pair werken.

Natuurlijk kan je niet met lege handen aankomen. Dus had ik een boekje, memory en domino’s van Nijntje meegenomen. Die kennen ze hier als Miffy. Het zijn drie super lieve kinderen, maar wel met een eigenwijs karakter haha. Daar ga ik mijn handen vol aan hebben. Gelukkig is de tweeling makkelijker uit elkaar te houden dan ik dacht.

De eerste dag mocht ik meteen meedraaien met Caroline. De tweeling noemt me ofwel “new Julie” (Julie was hun eerste au pair) of “Bamise” haha mijn naam is blijkbaar moeilijk. Gelukkig kreeg ik meteen een hoop knuffels dus so far so good. Ik heb een eigen kamer met tweepersoons bed een en suite badkamer en een inloopkast. In het weekend ben ik vrij dus zaterdag ben ik meteen mijn nieuwe crossfit box gaan bezoeken. Omdat ze hier de opens op vrijdag en zaterdag doen kon ik meteen met jetlag en al 20.4 doen.

Daarna ben ik met Caroline de omgeving gaan verkennen. Wat is het toch prachtig hier. Ik heb geen idee wat ik de komende tijd ga ondernemen, maar hier in de buurt is het al super mooi. Daarnaast is er een zwembad in de tuin waar ik zondag ochtend dankbaar gebruik van heb gemaakt.

Daarna ben ik met Caroline en de familie meegegaan naar een cider farm. Gezellig met muziek, drankjes, spelletjes en natuurlijk de zon. Straks eten we met zijn allen, de vader van het gezin kookt in het weekend. Doordeweeks moet ik koken dus dat wordt wat, omgeven door drie kids.

That’s it for now! Dikke knuffel 🤗

16 antwoorden
 1. Carel Scholtes
  Carel Scholtes zegt:

  Lieve Bamise, wat fijn om te lezen dat het goed met je gaat en geniet! Leuk ook dat je gelijk door de familie zo opgenomen wordt, doet me goed!

  Dikke knuffel van je vader😘

  Beantwoorden
 2. Carola
  Carola zegt:

  Lieve Denise
  Wat fijn dat het allemaal goed gaat👍
  Wat een schattige kindjes 😊
  Prachtige kamer ..welkoms pakket ..ziet er allemaal mooi en schoon uit …
  Bamise geweldig …
  Have fun dikke kus 💋 ❤️
  Groetjes Carola

  Beantwoorden
 3. Chantal
  Chantal zegt:

  Ahhhh zo leuk!!!!
  Ik zit heerlijk dit verhaaltje te lezen bij ons zondagochtend ontbijt. Niks beters dan lekker smikkelen en te lezen naar jouw avonturen🥰!
  Die kids zullen je wel uittesten haha, succes, maar dat kan jij wel💪🏻
  Nou geniet er lekker van lieverd en zit nu al met smacht te wachten op je volgende blog!!
  Xxx ik hou van jou💕

  Beantwoorden
 4. Alice Scheerder
  Alice Scheerder zegt:

  Lieve schat., wat fijn om weer zo uitbreid wat van je te lezen. kinderen proberen uit, maar jij kunt goed met kindjes omgaan, dat gaat goed komen. lekker onder de schmink wordt je ingewijd in het gezin. Wat fijn om te zien en lezen dat ze je zo opvangen, let op ook daar wordt afscheid nemen straks moeilijk. geniet vooral met volle teugen. Ik mis je en hou van je tot pluto. xxx mama

  Beantwoorden
 5. Carlos
  Carlos zegt:

  Hoi Denise geweldige start zo te zien en te horen .
  Ziet er fantastisch uit en de sportclub om de hoek.
  Ik zou zeggen ga vooral heerlijk genieten en maak er een hele mooie tijd en ervaring van.
  Ik kan niet wachten op de volgende blog .
  Ik zou zeggen geniet met volle teugen .
  Dikke kus van je Bonus vader XXX

  Beantwoorden
 6. Oma
  Oma zegt:

  Lieve Denise,
  Wat een fijne berichten en leuke foto,s van jouw avontuur. Sport in de buurt, zwembad , o wat heerlijk. Ook schattige kindjes . Spannend dat je voor de hele familie moet koken. Is de sportschool in de buurt, ga je daar lopend , per fiets heen.?
  Ben zaterdag op de verjaardag van Fiene en Fela geweest, was gezellig. Smiddags was het feestje met de kindjes. Daar was ook Niek bij en die heeft bij het spelen zijn sleutelbeen gebroken .sneu voor hem. Ga morgen Marleen even bellen. Lieve schat, denk aan je. Liefs oma xxxxxxx

  Beantwoorden
  • Denise
   Denise zegt:

   Lieve oma, we doen eigenlijk alles lopend hier. Alleen voor sport moet ik een stukje met de trein maar dat is allemaal vrij makkelijk. Zielig voor Niek hoor.
   Dikke kus ooms❤️

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *